VALOKUVAUS JANE - Jane

  • Valokuvaajan ammattitutkintoon valmistava koulutus 2012

Kamera kädessä, sydän edellä. Tämä kuvaa mielestäni juuri parhaiten sen mitä ja miten haluan tehdä. Jokainen kohtaaminen kuvattavan kanssa jää sydämeen ja se välittyy myös valokuviini. Vaaleus, ajattomuus, herkkyys ja aitous näkyvät kuvissa ja kertovat myös kuvaajasta. Hyödynnän kaikissa kuvauksissani luonnonvaloa ja sen tuomaa pehmeyttä.

Olen kolmen lapsen äiti ja ei varmaan yllätä, että lapset ovat mielestäni parasta kuvattavaa. Lasten aitous on kauneinta mitä kuviin voi tallentaa.

Kuvaukset voidaan toteuttaa ulkona miljöötä hyödyntäen tai vaalealla luonnonvalostudiollani. Studio sijaitsee ihan Kokkolan ydinkeskustassa ja tila tulvii luonnonvaloa isoista ikkunoista. 

Ihanaa, että löysit sivuilleni. Ota rohkeasti yhteyttä, kun haluat kauniita ja tunteella kuvattuja kuvia luonnonvalon annit maksimoiden!

IMG_7980.jpg
studio3.jpg

STUDIO

Luonnonvalostudio - Toteutunut unelmani

Studioni sijaitsee ihan Kokkolan ydinkeskustassa osoitteessa Tehtaankatu 13. Tila kylpee luononvalossa, sillä kahta seinää täyttää ikkunat. Tila on vaalea ja siellä saa kuvattava olla pääosassa. Studio mahdollistaa sen, että voin tarjota teille kuvauksia ympäri vuoden säästä riippumatta. Studiota etsiessäni oli myös päällimmäisenä mielessä se, että pääsen tarjoamaan ajattoman kauniita newborn kuvia <3

Valokuvaus-Jane-luonnonvalostudio.jpg